Adverteer je producten en winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

Officiële winkels

Adverteer je winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

adverteer je winkel 4
adverteer je winkel 3
adverteer je winkel 2
adverteer je winkel 1

Populaire merken

  BABY VEILIGHEIDSPRODUCTEN

Koop baby veiligheidsproducten op Razapo.com

Baby veiligheidsproducten kopen op razapo.com. Ontdek het assortiment baby`s en kinderen veiligheidsproducten! ✓Snel in huis. Ongevallen komen veel voor bij kinderen. De helft van alle kinderen die na een ongeval naar het ziekenhuis worden gebracht hadden thuis een ongeluk.

Het is bewezen dat veiligheidsproducten levens redt en ernstig letsel voorkomt. Producten waaronder autostoeltjes, rookmelders, fietshelmen en veel meer moeten helpen om ongevallen met kinderen te voorkomen. Koop Baby veiligheidsproducten op Razapo.com geniet van grote kortingen op het volledige assortiment.

Veiligheidshekjes

Veiligheidshekjes zorgen ervoor dat  baby’s en peuters niet van de trap naar beneden vallen. Veiligheidshekjes zijn ook handig om te voorkomen dat kinderen naar kamers gaan waar het niet veilig is zoals de keuken. Veiligheidshekjes kan je gebruiken tot je kinderen de leeftijd van 2 jaar hebben bereikt. Als kinderen ouder zijn dan 2 jaar kunnen ze het hekje openen of over het hekje klimmen. Raamsloten of veiligheidspallen kunnen voorkomen dat het raam te ver open gaat en dat u kind naar buiten kan klimmen. Leg sleutels op een veilige plek dat je gemakkelijk kan bereiken voor in het geval dat er brand is. Schokabsorberende oppervlakken kunnen kinderen beschermen tegen ernstige verwondingen of vallen van speeltoestellen. Hoekbeschermers kunnen helpen peuters te beschermen tegen zichzelf wanneer ze vallen op scherpe kanten van meubels. Veiligheidssloten zijn ideaal voor deuren, kasten, koelkasten en vaatwassers. Ze kunnen kleine vingers stoppen om medicijnen, schoonmaakmiddelen en chemicaliën te nemen.

Razapo.com garandeert een snelle levering en 14 dagen retour beleid. U kan gebruik maken van het 14 dagen retour beleid als u niet tevreden bent met een product. Betalen is gemakkelijk. Koop Baby veiligheidsproducten op Razapo.com geniet van grote kortingen op het volledige assortiment.

Collecties: veiligheid