Gesponsorde Artikelen

Gesponsorde Artikelen

Beamers & Projectieschermen koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com. Razapo heeft een uitgebreide collectie Beamers & Projectieschermen waaruit je kan kiezen…

Beamers & Projectieschermen koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com

Of het nu een klaslokaal, een directiekamer of een thuisbioscoop is, Beamers & Projectieschermen brengen beelden en presentaties tot leven. Je kan online winkelen voor projectoren in twee categorieën – multimediaprojectoren en thuisbioscoopprojectoren. Een multimediaprojector is ideaal voor een zakelijke professional, terwijl een thuisbioscoopprojector de perfecte aanvulling is op een home entertainment-systeem. De drie verschillende beschikbare projector technologieën zijn onder andere digitale lichtverwerking (DLP), LCD-scherm (liquid crystal display) en LCOS (liquid crystal on silicon).

Er zijn bepaalde functies waar u rekening mee moet houden voordat u een beamer koopt. De beeldverhouding, resolutie, contrastverhouding, helderheid, kijkafstand en positionering, installatie, gewicht en draagbaarheid. De oorspronkelijke beeldverhouding is de breedte / hoogte-verhouding van de native weergegeven afbeelding. De beste beeldverhouding voor een thuisbioscoopprojector is 16: 9. Resolutie verwijst naar het aantal pixels dat wordt gebruikt om een ​​afbeelding weer te geven. Hoe hoger de resolutie, des te helderder het beeld. De hoge contrastverhouding van een projector geeft u kristalheldere beelden, terwijl de lichtsterkte de helderheid bepaalt. De kijkverhouding van een projector verwijst naar de afstand tussen de projector en het beeld op het scherm. Aan de hand van de kijkverhouding van een projector kunt u de positie bepalen. U kunt een projector aan het plafond monteren of op een tafel plaatsen, afhankelijk van het zoombereik en de kijkverhouding.

Overweeg voordat u uw aankoop doet, de primaire functie (zakelijk of amusement) waarvoor u een projector nodig heeft. Op Razapo.com vindt u een uitgebreide collectie Beamers & Projectieschermen van verschillende populaire merken , waaronder Benq, Acer, Philips, Optoma, LG.

In Beamers & Projectieschermen: Beamers | Projectieschermen | Beamer accessoires