banner camera

Adverteer je producten en winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

camera
camera statief
camera lens
camera accessoires

Categorieën in camera

digitale cameras
analoge fotografie
camcorders
flitsers en accessoires
foto en video accessoires
lenzen en filters
statieven en accessoires
studio en belichting
antieke en vintage fotografie

Officiële winkels

Adverteer je winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

shop1
shop2
shop3
shop4

Populaire merken

  CAMERA

Koop camera`s en accessoires online op Razapo.com

Camera en accessoires kopen op razapo.com aan de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Waaronder digitale cameras, analoge fotografie, camcorders, flitsers en accessoires, foto en video accessoires, lenzen en filters, statieven en accessoires, studio en belichting, antieke en vintage fotografie…

Instantcamera’s –  zijn een koele balans tussen vintage fototoestellen met filmrollen en moderne digitale fototoestellen. Fujifilm heeft een mooie collectie van kleurrijke instant fototoestellen van het merk Hello Kitty. Sommige versies van deze fototoestellen hebben een spiegel bij de lens, zodat u selfies kunt maken. Maak close-up en speciale effecten foto’s door de helderheid van je fototoestel aan te passen. Net als alle andere fototoestellen werken instant-modellen ook door middel van een batterij.

Compactcamera`s –  Point en shoot compactcamera’s zijn fototoestellen die compact en licht van gewicht zijn zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen. Ze worden gebruikt voor eenvoudige fotografie, met een vaste lens die focusloos is. U hoeft niet steeds van objectieven te wisselen terwijl u in verschillende situaties foto’s wil maken, ze hebben ook een zeer goede scherptediepte. De Nikon B700, Sony DSC-W830, Nikon Coolpix B500 , Canon IXUS 185 zijn enkele goede fototoestellen die je kan gebruiken om basisfotografie te leren. Je kan de instellingen zoals modus en belichting automatisch instellen, zodat je niet veel meer hoeft te doen tijdens het maken van een foto. Ze zijn ook compact, je kan ze meenemen tijdens een feestje of een trip en al je favoriete momenten vastleggen. Er zijn ook geavanceerde point en shoot modellen met betere functies.

DSLR-camera’s  –  Een paar belangrijke dingen die je moet controleren voor je een  DSLR-toestel koopt is het aantal MP, batterijtype, sensortype, formaat en sluitertijd. DSLR-toestellen met een goede sensor geven je foto’s een goede scherp en zijn gedetailleerd, zelfs wanneer ze vergroot zijn. De sensorgrootte van een fototoestel geeft u een idee van hoe breed een beeld kan zijn. De processor van een DSLR-toestel is nog een belangrijk detail waar je rekening mee moet houden. Fototoestellen met een goede processor verminderen ruis en geven u heldere foto’s zowel in felle als gedimde verlichting. DSLR-toestellen zoals de Canon EOS 1300D beschikken over Wi-Fi verbinding en ingebouwde NFC-technologie waarmee je foto’s en video’s van je fototoestel naar je smartphone kunt downloaden.

Sport en actiecamera ‘s  –  Wil je tijdens het wandelen niet worden belast met veel materiaal? Koop dan een compacte actiecamera. Sport- en actietoestellen zijn meer reisvriendelijk en zijn waterdicht. Ze kunnen op elk oppervlak worden gemonteerd, wat handig is als je vanuit verschillende hoeken foto’s wilt maken. Actiecamera’s met spraakbedieningsfunctie zijn innovatief en laten u genieten van handsfree bediening van je fototoestel. De GoPro Hero 5 Sports en Action-camera, Sony HDR -AS300, Mezire HD 130, SJCAM 4000-camera en nog veel meer zijn online beschikbaar tegen lage prijzen.

Collecties: digitale cameras, analoge fotografie, camcorders, flitsers en accessoires, foto en video accessoires, lenzen en filters, statieven en accessoires, studio en belichting, antieke en vintage fotografie