Adverteer je producten en winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

Officiële winkels

Adverteer je winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

adverteer je winkel 4
adverteer je winkel 3
adverteer je winkel 2
adverteer je winkel 1

Populaire merken

  COMFORT EN VEILIGHEID

Comfort en veiligheid equipment koop je op Razapo.com

Comfort en veiligheid aan boord · Uitrusting bovendek · Navigatie/elektronica · Stroom aan boord · Boot sanitair · Boot onderhoud · Comfort aan dek. Varen wordt vaak vergeleken met kamperen op het water. Dat betekent niet dat comfort en luxe geen plaats heeft op een boot…

Veiligheid aan boord

Bij Razapo.com zijn we van mening dat de veiligheid van een boot van het grootste belang is! Onze collectie voor maritieme veiligheid omvat een grote collectie aan veiligheidsproducten, waaronder reddingsvlotten, reddingsvesten en brandveiligheidsartikelen. Ons boot assortiment omvat ook essentiële veiligheidsuitrusting zoals fakkels, looplichten en radarreflectoren zodat u en uw bemanning volledig voorbereid zijn op rampen en u kan genieten van een veilige boot. Razapo.com heeft een groot aantal toonaangevende merken, waaronder Gill, Hansson, Ikaros, Ocean Safety en SeaGo.

Comfort aan boord

Varen wordt vaak vergeleken met kamperen op het water. Dat betekent niet dat comfort en luxe geen plaats heeft op een boot. Razapo.com biedt een ruime keuze aan bootuitrusting en bootaccessoires. Het assortiment omvat dekbeslag, lieren en harken, blokken en luiken, afmeervoorzieningen, ankers en ankerkettingen, airco en veel meer. Razapo.com heeft ook een collectie gespecialiseerde producten Waaronder producten om veilig en eenvoudig te koken aan boord. Onze productlijn omvat ook lenspompen, pompen voor toiletten, evenals drinkwatersystemen, tanks…en veel meer!

Razapo.com heeft een grote verscheidenheid opslagcontainers voor boten waarin je je boot materialen op een efficiënte manier kan opslagen. Waterdichte droge zakken zijn een effectieve manier om voorwerpen die u aan boord heeft droog te houden. Mobiele telefoons, portefeuilles en voedsel kunnen in het ruim worden opgeslagen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er vocht naar binnen sluipt. Koop comfort en veiligheidsproducten op Razapo.com, blader door onze ruime collecties en geniet van grote kortingen.

Collecties: comfort aan boord, veiligheid aan boord