Gesponsorde Artikelen

Gesponsorde Artikelen

Controllers koop je snel en eenvoudig online op razapo.com. Razapo heeft een uitgebreide collectie waaruit je kan kiezen…

Koop controllers online op Razapo.com

Gaming is gezond binnenentertainment. Consoles en gamecontrollers van goede kwaliteit dragen bij aan het plezier van het spelen van de nieuwe generatie videogames. Op Razapo.com vindt u een groot assortiment aan gaming-accessoires.

Gamecontrollers zijn beschikbaar in compact handformaat of als gameconsoles voor thuisgebruik. De Dual Shock PS3 draadloze gamecontroller van Sony, met bewegingstechnologie en druksensoren, transporteert de speler rechtstreeks in het spel. De Microsoft Xbox 360 draadloze gamecontroller zit vol met functies voor een boeiende game-ervaring. Het werkt op 2,5 GHz snelheid draadloze technologie en biedt een stabiele verbinding, zelfs op afstand. Met de geïntegreerde headsetspoort kunt u met vrienden chatten op Xbox.

DGS heeft een model genaamd Digitech dat compatibel is met de PS3-console. Het wordt geleverd met handige bedieningselementen en een goede batterijondersteuning. Red Gear-controllers zijn er in verschillende formaten die geschikt zijn voor zowel PS3 als pc. De RedGear PS3 draadloze controller gamepad heeft verschillende handige functies. Deze gamingcontroller wordt geleverd met analoge knoppen voor gebruiksgemak. Het heeft functies zoals dubbele schok, instelbare vibratie en een PS Home-knop voor volledige controle over games.

Red Gear biedt een gamepad voor een pc-controller die compatibel is met Windows. Het heeft een plug and play-functie voor eenvoudig gebruik met de USB-poort. Het biedt een hoog niveau van game-ervaring met dual shock gamepad en twee vibratiemotoren voor een betere controle. Logitech biedt een plug-and-play draadloze gamecontroller die is ontworpen voor zowel pc als PS3. Met comfortabele grip ligt hij perfect in de hand. Het heeft programmeerbare knoppen, linker en rechter triggers en mini-joysticks voor een console-achtige ervaring. Het heeft ook vibratiemotoren en werkt op een frequentie van 2,4 GHz voor een snelle respons tijdens het spelen.

Zebronics JoyPad is een pc-controller geschikt voor Windows en heeft uitstekende functies. Het wordt geleverd met zeven directionele pads, acht vuurknoppen en twee joysticks voor volledige controle. Het heeft dubbele trillingsfeedback in digitaal en analoog en een antislipontwerp voor een comfortabele handgreep.

In Controllers: Controllers voor retroconsoles | Nintendo Switch-controllers | PC-controllers | PS4-controllers | Smartphone-controllers | Xbox One-controllers