Gesponsorde Artikelen

Gesponsorde Artikelen

DJ & Studio koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com. Razapo heeft een uitgebreide collectie DJ & Studio waaruit je kan kiezen…

DJ & Studio koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com

Als je ooit wilde DJ’en op bruiloften, verjaardagsfeestjes, dansen en andere evenementen, maar niet zeker wist waar je de juiste DJ-apparatuur kon krijgen, dan ben je hier aan het juiste adres. Op Razapo.com vindt u de muziekapparatuur die u nodig hebt om een ​​compleet DJ-systeem op te zetten. We helpen je de juiste draaitafel, mixer, koptelefoon, verlichting en andere accessoires te kiezen waarmee je elk feest in een mum van tijd kunt starten.

DJ-mixers

Een DJ-mixer neemt het geluid van een draaitafel en stuurt het naar uw luidsprekersysteem. Tegenwoordig hebben veel computers, tablets en smartphones mixer-apps beschikbaar. Maar voor veel DJ’s is er geen vervanging van de knoppen en schuifregelaars die nauwkeurige controle bieden over het volume, de equalizer en de effecten van het systeem. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het kiezen van een mixer.

Zoek eerst naar het aantal beschikbare kanalen. Hoe groter het aantal kanalen, hoe meer luidsprekers, versterkers en microfoons u erop kunt aansluiten. Zorg er ook voor dat uw mixer een fader heeft voor nauwkeurige controle van de invoer en uitvoer van elk kanaal. Het cuesysteem van een mixer kan handig zijn voor een DJ die een voorbeeld van een aankomend nummer wil bekijken zonder de muziek die momenteel wordt afgespeeld te onderbreken. Kies ten slotte een mixer die alle speciale effecten biedt die je aan je beats wilt toevoegen.

DJ draaitafels

Begin met de juiste draaitafel bij het bouwen van een systeem. Onze DJ-draaitafels bevatten de technologie waarnaar zowel beginners als professionals op zoek zijn. Vind technologie zoals USB-connectiviteit voor het aansluiten van uw draaitafel op een computer en mixer. Zorg er ook voor dat uw apparaat een hoofdtempo heeft, een omgekeerde optie waarmee u kunt scratchen en een instelbaar koppel.

DJ-accessoires

Voeg als laatste DJ-accessoires toe om uw systeem te voltooien. Een studiokoptelefoon levert niet alleen het geluid dat u zoekt, maar blokkeert ook ongewenste ruis bij het voorbereiden van het volgende nummer. Zorg ervoor dat u de kabels hebt die u nodig heeft om uw platenspeler op uw computer, mixer en luidsprekers aan te sluiten. Maak je klaar om een ​​show op te zetten met een set DJ-lichten. Synchroniseer je lichten op het ritme van je deuntjes, zodat ze pulseren bij elke stoot en dreun. En houd altijd een paar microfoons bij de hand, zodat u klaar bent voor een spontaan karaoke-feest. Of je nu net begint of een professional bent die op zoek is naar een upgrade, vind alle DJ-apparatuur die je nodig hebt op Razapo.com om je volgende feest legendarisch te maken.

In DJ & Studio: Discolichten & Effecten | DJ Gear | Flightcases | Professioneel geluid (PA) | Special effects | Statieven & Truss | Studio & Recording