1. Home
 2. Docs
 3. Klantenservice
 4. Betaalmethoden

Betaalmethoden

Razapo bied je vele betaalmethoden aan. Wij hebben alle mogelijke betaalmethoden hier omschreven zodat je weet welke betaalmethode de beste is om je betalingen uit te voeren.

Betaalmethoden?

Betalen met IDEAL
Betalen met creditcard
Betalen met Klarna (achteraf betalen)
Betalen met IBAN overboeking

Terugbetaald worden

Bij retourneren
Bij annuleren

Betalen met IDEAL is gratis.

 • Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.
  Je hebt geen software nodig om met IDEAL te betalen.

Betalen met creditcard

 • Betalen met creditcard is voorlopig niet mogelijk.

Betalen met Klarna is gratis.

 • Zo werkt het:
  Zoek een product uit dat je graag wil hebben.
  Kies bij het afrekenen Achteraf Betalen met Klarna.
  Betaal de factuur binnen 14 dagen met IDEAL of via een overschrijving. U betaalt geen rente.

Betalen met IBAN overboeking is gratis.

 • Betaal via je bankrekening door middel van een bankoverschrijving. Als je een acceptgiro hebt ontvangen, dan kan je met de camera van je bank app de acceptgiro inscannen, waardoor alle gegevens automatisch in het betaalscherm komen te staan. Als je bij Razapo.com kiest voor deze betaalmethode, dan staan alle ordergegevens al ingevuld voor jou.

Terugbetaald worden bij retourneren.

Producten besteld bij razapo.com:

 • We betalen je terug zodra we je retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben. We sturen dan een mail ter bevestiging. Daarna hoef je niet meer te betalen. Als je al betaald hebt, betalen we je terug.

Producten besteld bij externe verkopers:

 • Wanneer je een artikel van een externe verkoper aanschaft via razapo.com, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de betreffende verkoper en de razapo.com gebruikersvoorwaarden. Je kan de voorwaarden van de externe verkoper vinden op de winkelpagina van de externe verkoper. Productinformatiepagina – Informatie verkoper – Verkoper (…..)

Terugbetaald worden bij annuleren.

Producten besteld bij razapo.com:

 • We betalen je terug zodra we je annulering verwerkt hebben. We sturen dan een mail ter bevestiging. Daarna hoef je niet meer te betalen. Als je al betaald hebt, betalen we je terug.

Producten besteld bij externe verkopers:

 • Zijn de gelden nog niet verzonden naar de externe verkoper, dan betalen we je terug zodra we je annulering verwerkt hebben. We sturen dan een mail ter bevestiging. Daarna hoef je niet meer te betalen. Als je al betaald hebt, betalen we je terug. Wanneer de gelden al verzonden zijn naar de externe verkoper zal razapo.com de externe verkoper verplichten de gelden terug over te maken naar het toepasselijke account van de koper.
Was dit artikel nuttig? Ja Nee