1. Home
 2. Docs
 3. Klantenservice
 4. Garantie en reparatie

Garantie en reparatie

Wat moet je doen als een product defect is? Zoek in onderstaande vragen naar een antwoord. Kan je het antwoord niet vinden contacteer dan onze klantenservice.

Wat is de garantietermijn op artikelen die ik bestel?
Het artikel is defect. Hoe maak ik gebruik van de garantie?
Wat kan ik doen wanneer mijn artikel defect of beschadigd wordt geleverd?
Wat houdt de wettelijke garantie in?

Als je het toestel gekocht hebt bij één van onze externe verkopers, helpt die je graag. Via de bestelling in je account kun je direct contact opnemen met de verkoper.

Wat is de garantietermijn op artikelen die ik bestel?

 • Voor alle artikelen gekocht van razapo.com zijn de wettelijke garanties van toepassing.
  Is je artikel defect of functioneert het niet naar behoren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Het artikel is defect. Hoe maak ik gebruik van de garantie?

 • Je bent helaas niet tevreden over een artikel dat wij je geleverd hebben. Dat is erg vervelend. 
  Je kunt ervan op aan dat al onze artikelen een strenge kwaliteitscontrole ondergaan, maar helaas kunnen wij fouten niet altijd voorkomen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om ons contactformulier in te vullen. Beschrijf de klacht uitvoerig en voeg eventueel beeldmateriaal toe. Wij nemen je klacht in behandeling en komen op korte termijn bij je terug met een passende oplossing. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wat kan ik doen wanneer mijn artikel defect of beschadigd wordt geleverd?

 • Is je artikel defect of beschadigd aangekomen? Dat is erg vervelend. Je kan het artikel altijd retourneren binnen de 14 dagen bedenktijd of neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wat houdt de wettelijke garantie in?

 • Voor alle artikelen gekocht van razapo.com zijn de wettelijke garanties van toepassing. Dit wil zeggen dat een artikel moet voldoen aan datgene wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. 
  Wij staan er voor in dat onze artikelen voldoen aan de vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. 
  De wettelijke garantie geldt uitsluitend indien je over een aankoopbewijs beschikt en indien je ons binnen bekwame tijd na constatering van de gebreken op de hoogte hebt gesteld conform de klantenregeling. 
  Garantie is uitgesloten indien de producten beschadigingen vertonen als gevolg van aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik mag worden aangenomen.
Was dit artikel nuttig? Ja Nee