1. Home
 2. Docs
 3. Klantenservice
 4. Levering

Levering

Heb je vragen over je bestelling? Zoek in onderstaande vragen naar een antwoord. Kan je het antwoord niet vinden contacteer dan onze klantenservice.

Status van jouw bestelling
Bezorgopties
verzendkosten
Levertijden
Ik heb mijn product niet ontvangen

Hoe houden wij jou op de hoogte over de status van je bestelling?

 1. De bestelling is afgehandeld: Je ontvangt een bevestiging per mail.
 2. De externe verkoper heeft het product verzonden: Je ontvangt een bevestiging per mail.

Bezorging thuis, op je werk of op een ander adres.

 • Wanneer je een bestelling plaatst vullen wij alvast jou adres in als bezorgadres.
  Wil je je bestelling laten bezorgen op een ander adres, selecteer dan de optie “Verzenden naar een ander adres”. Als je een notitie aan je bestelling wil toevoegen noteer deze dan via “Bestelnotities” de externe verkoper ontvangt deze notitie samen met de bestelopdracht.

Welke bezorgdiensten gebruiken Razapo.com externe verkopers?

 • Bpost (België)
  PostNL (Nederland)
  Kiala (België, Nederland)
  DPD (België, Nederland)
  Verkoper eigen bezorgdienst

Wordt een bestelling met meerdere producten in 1 maal verzonden?

 • Razapo.com werkt samen met externe verkopers. Wanneer je meerdere producten besteld bij dezelfde externe verkoper dan zullen deze producten samen verzonden worden en samen geleverd worden. Wanneer je meerdere producten besteld bij verschillende externe verkopers dan worden deze producten verzonden van verschillende adressen en zullen deze producten apart geleverd worden.

Kan ik een bestelling buiten België en Nederland laten bezorgen?

 • Het razapo.com systeem is standaard ingesteld om bestellingen te leveren in België en Nederland.
  Wanneer je een bestelling wil laten leveren buiten België en Nederland moet je een afspraak maken met de verkoper.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

 • Neem contact op met razapo.com als je het product gekocht hebt van razapo.com. Neem contact op met de externe verkoper als je het product gekocht hebt van een externe verkoper. Log daarvoor in op je account en zoek je bestelling. Bij je bestelling vind je de contactgegevens van de externe verkoper. Kan je de verkoper niet bereiken neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling van een externe verkoper?

Verzendkosten

 • Producten verkocht door razapo.com zijn altijd inclusief verzendingskosten. Razapo.com externe verkopers kunnen zelf kiezen of ze een product gratis verzenden of verzendingskosten aanrekenen. Gratis verzenden wordt aangegeven bij het product met de rode text “Gratis verzonden”. Wanneer een product gratis verzonden wordt worden er geen verzendingskosten aangerekend bij de betaling van het product. Voor producten die niet gratis verzonden worden word het standaard tarief aangerekend van Bpost, PostNL, Kiala en andere. Je kan de verzendingskosten en het totale bedrag van de bestelling bekijken in je winkelmandje voor je naar betaling gaat.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

 • Je verwacht een pakketje maar deze is niet geleverd door ons. Dat is vervelend, maar geen zorgen. Check eerst de onderstaande punten:

Check de Track & Trace code van het pakket

 • In de verzendbevestiging vind je het volgnummer van de bezorgdienst. Controleer via dit volgnummer of de tijdvakindicatie van de levering mogelijk verschoven is.

Check het bezorgadres

 • Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld?

Check je brievenbus

 • Heb je een Niet thuis-bericht ontvangen? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland. Mocht je dan alsnog geen pakket ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.
Was dit artikel nuttig? Ja Nee