1. Home
  2. Docs
  3. Klantenservice
  4. Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Ons doel is dat klanten blij zijn met hun aankoop. Maar niet alles gaat altijd volgens plan. Als dingen niet volgens plan gaan, neem dan contact met ons op en dan zullen wij proberen om het weer goed te maken. Dit beleid beperkt niet je wettelijke rechten op intrekking of annulering of rechten die je mogelijk hebt met betrekking tot onjuiste, beschadigde of defecte goederen.

Retour- en restitutieverzoeken – Dien meteen een verzoek voor restitutie of terugbetaling in. Vraag je retour of restitutie aan binnen 30 dagen na levering. Als om een of andere reden een item niet is aangekomen, plaats je restitutieverzoek binnen 30 dagen na de meest recente geschatte leveringsdatum. We zijn niet verplicht om een aanvraag te beschouwen die buiten 30 dagen na de datum van aflevering of de laatste geschatte aankomstdatum wordt geplaatst.

Ik ben van gedachten veranderdJe kunt een bestelling annuleren binnen 8 uur nadat je deze hebt geplaatst. Je kunt ook aankopen op elk moment annuleren tussen het moment van aankoop en 14 dagen na ontvangst van het item. Als de gekochte artikelen zijn verzonden voordat Razapo.com een annulering ontvangt, moet je de kosten voor de retourzending zelf betalen.

Dit is niet wat ik heb besteld – Als u een artikel ontvangt dat beschadigd is, niet de bestelde maat of kleur heeft of niet redelijkerwijs overeenkomt met de artikelomschrijving, komt u in aanmerking voor restitutie. We kunnen om enig bewijs van het probleem vragen, meestal slechts een paar foto’s.

Het is nooit aangekomen – Als u een besteld artikel niet hebt ontvangen, komt u in aanmerking voor geldteruggave. Neem contact met ons op binnen 30 dagen na de meest recente geschatte leveringsdatum. Wanneer artikelen vertraagd zijn maar nog onderweg zijn, kan Razapo.com een gedeeltelijke geldteruggave aanbieden om verzendkosten te compenseren.

Pick-up locatie – Als u ervoor kiest om artikelen naar een pick-up locatie te verzenden, zijn deze speciale regels voor geldteruggave van toepassing:
Als het artikel op tijd is geleverd, komen de verzendkosten niet in aanmerking voor geldteruggave.
Voor artikelen die niet zijn opgehaald, worden herbevoorradingskosten tot 20% in rekening gebracht.

Retour- en terugbetalingsverzoeken moeten geplaatst worden via onze klantenservice ¨Contact via e-mail¨ – Nadat Razapo.com een retournering of annulering of intrekking heeft goedgekeurd, en (in sommige gevallen) de retournering van het artikel heeft bevestigd, zal Razapo.com het aankoopbedrag en de standaardverzendkosten terugstorten. Eventuele kosten voor speciale of snelle verzending worden niet terugbetaald en in sommige gevallen (zoals hierboven beschreven) is de klant zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retournering.

Uitzonderingen en speciale regels:

Bederfelijke goederen – Als het artikel dat u bestelt bederfelijk is, komt het in de meeste gevallen niet in aanmerking voor retournering of geldteruggave.
Uitgesloten artikelen – Bepaalde gezondheids- en hygiëneartikelen (bijv. huidlotion of tandpasta) of elektronische media zoals software komen niet in aanmerking voor retournering of geldteruggave als de verzegeling is verbroken (d.w.z. het artikel is geopend).

Razapo.com behoudt zich het recht voor om:
Weiger een terugbetaling als je te goeder trouw misbruik vermoedt van dit beleid of schendingen van de Gebruiksvoorwaarden
Beperking van klantenondersteuning en terugbetalingen voor misbruik van deze services of schendingen van de Gebruiksvoorwaarden
Beperk aankoopactiviteit in de services als deze te goeder trouw misbruik vermoedt van dit beleid of schendingen van de Gebruiksvoorwaarden

Retouradres:

Van Aart Patrick

Razapo Europe S.L.

Avenida Gamonal 4 / 244
Arroyo de la Miel
29631 Benalmadena
Malaga / Spanje

Telefoonnummer: +34 660 916 603
E-mail: info@razapo.com

Dit beleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?