Adverteer je producten en winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

Categorieën in drone en FPV

Officiële winkels

Adverteer je winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

Populaire merken

  DRONES EN FPV

Koop drones en FPV op Razapo.com

Winkel op razapo.com voor een grote selectie drones. Waaronder drones en FPV, drones en FPV toebehoren. Ben je op zoek naar een speelgoed drone voor je kinderen of een professionele quadcoptercamera- drone om al je avonturen vast te leggen. Blader dan door onze uitgebreide collectie drones…

Zijn drones duur?

De prijs voor een drone start van 40 euro en kan oplopen tot 160 euro. Dit zijn echter drones voor beginners. Voor deze modellen is er geen montage nodig. De opties zijn beperkt en de meeste modellen zijn niet geschikt om mee buiten te vliegen. De prijzen voor de meeste standaard modellen variëren van 160 euro tot 800 euro. Drones in deze prijsklasse hebben een betere beeldkwaliteit, een grotere reikwijdte, de stabiliteit van de drone is beter en hebben meestal automatische vliegfuncties (zoals een Return Home-functie). Professionele modellen hebben 4K-beeldopname , wat verbazingwekkend duidelijk is. Deze modellen beschikken over een verbazingwekkende drone-technologie en zijn daarom zeer makkelijk te bedienen. De meeste van deze drones vliegen vanuit de doos en hebben geen montage nodig. Ze hebben een groot aantal automatische instellingen die besturen eenvoudig maken.

Drone accessoires

De meeste drones vliegen vanuit de doos, toch zijn er enkele zeer belangrijke accessoires die je beter bij je kan hebben. Neem altijd extra batterijen mee als je gans de dag op stap gaat. Met een 3-assige gimbal maak je altijd stabiele opnamen, zelfs wanneer de camera in beweging is. Koop de geschikte tas om je drone te vervoeren en te beschermen, extra propellers zorgen ervoor dat je na breuk weer snel de lucht in kan gaan. Koop drones op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

Collecties: drones en FPV, drones en FPV toebehoren