Adverteer je producten en winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

Officiële winkels

Adverteer je winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

adverteer je winkel 4
adverteer je winkel 3
adverteer je winkel 2
adverteer je winkel 1

Populaire merken

  GRASMAAIERS

Koop grasmaaiers online op Razapo.com

Razapo.com heeft een uitgebreide collectie grasmaaiers te koop. Waaronder benzine maaiers, elektrische maaiers, zitmaaiers of accu maaiers. De aankoop van een goede kwaliteits grasmaaier online op razapo.com kan een geweldig tijd- en arbeidsbesparende keuze zijn…

Grasmaaiers

Maaiers zijn een zeer belangrijk onderdeel van je tuingereedschap om je gazon het hele jaar door mooi te houden. Een maaier van goede kwaliteit kan een geweldig tijd- en arbeidsbesparend apparaat zijn, of je het nu gebruikt voor je eigen gazon of je gebruikt het elke dag op een commerciële of professionele basis.. Waarom met je oude toestel blijven verder werken? Razapo.com heeft een uitgebreide collectie maaiers voor de verzorging van tuinen en gazons, waaronder benzinemaaiers , elektrischemaaiers , cilindermaaiers , accumaaiers , traditionele handmaaimachines , mulchmaaiers en zwevende maaiers . Op razapo.com kan je maaiers kopen van verschillende prijsklassen voor elk budget van bekende merken, waaronder John Deere , Hayter , Mountfield , Stiga , Toro , Allett , Bosch en nog veel meer. Koop grasmaaiers online op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

Zitmaaiers en tractoren

Deze door gas aangedreven machines kunnen 2 tot 3 keer sneller maaien dan gewone duwmaaiers, waardoor ze het best geschikt zijn voor grotere grasvelden. Ze bieden een betere tractie op heuvels. Modellen met hydrostatische transmissies zijn het best geschikt voor ploegen en andere werktuigbevestigingen.

Robotic maaiers

Deze  maaibots  zijn ontworpen om willekeurig te rijden, omkeren van richting wanneer ze de draad of een obstakel bereiken en terugkeren naar een laadstation wanneer dat nodig is. Je kan een uur instellen voor wanneer de maaier moet starten met maaien. Een pluspunt is dat deze maaiers elektrisch zijn en geen gassen produceren.