Gesponsorde Artikelen

Gesponsorde Artikelen

Optiek koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com. Razapo heeft een uitgebreide collectie optiek waaruit je kan kiezen…

Optiek koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com

Welk montuur past het best bij een ovaal gezicht: Alle vormen. Omdat ovalen gezichten gebalanceerde kenmerken en zachte rondingen hebben, kunnen ze vrijwel elke frame-vorm dragen. Om een ​​beetje pit toe te voegen, probeer vierkante en rechthoekige frames, die contrasteren met je gezichtsstructuur. Vermijd frames die te groot of te klein zijn om de natuurlijke balans van je gezicht te behouden.

Beste voor ronde gezichten: vierkant, rechthoekig en hoekig. Hoekige vormen zijn beter in evenwicht met je vollere wangen en afgeronde kin. Andere vormen om uit te proberen zijn monturen die in de hoeken opspringen deze benadrukken je ogen beter.

Beste voor vierkante gezichten: ovale en ronde frames. Je gezichtsstructuur wordt gekenmerkt door rechte lijnen, waaronder een vierkante kin en een breed voorhoofd. Kies frames met zachte afgeronde randen om de lijnen van je gezicht in balans te brengen.

Het beste voor een hartvormig gezicht: Er is geen vaste regel voor een hartvormig gezicht. Zoek naar frames die de verschillende breedten van je gelaatstrekken in balans brengen. Zware frames brengen bijvoorbeeld de nauwheid van de onderste helft van je gezicht in evenwicht, terwijl ovale vormen een meer gerichte kin kunnen verzachten. Koop optiek producten online op razapo.com. Waaronder Contactlenzen, kleurlenzen, Leesbrillen, Brilmonturen, Bril accessoires, Loeplampen en nog veel meer

Framematerialen

Kies een framemateriaal dat de juiste balans biedt tussen duurzaamheid en ontwerp. Kunststof frames zijn licht van gewicht en behoorlijk stevig. Kunststof frames kan je kopen in alle denkbare kleuren. Als je iets meer strak en modern wilt, zoek dan naar metalen frames. Waaronder frames van titanium, beryllium of monel. Koop optiek online op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

Scharnier stijlen

Vergeet het belang van scharnieren niet . Standaard scharnieren zijn gemakkelijk te repareren en duurzaam, maar ze zijn niet erg flexibel. Als je niet voorzichtig bent met je bril kan je het best kiezen voor flexibele scharnieren met een kleine veer die de armen van de bril een beetje extra beweging geven, waardoor ze ideaal zijn voor actieve volwassenen en kinderen. Koop optiek producten online op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

Soorten contactlenzen

De meest eenvoudig oplossing als je geen tijd willen besteden aan het verzorgen van lenzen zijn wegwerp contactlenzen. Gebruik ze een keer en gooi ze dan weg. Deze lenzen moeten aan het einde van elke dag worden verwijderd. Hoewel ze handig zijn, zijn ze meestal duurder dan standaard contactlenzen voor dagelijks gebruik.

Vind je het niet erg om je lenzen elke dag te onderhouden dan zijn herbruikbare contactlenzen het best voor jou. Deze lenzen moeten aan het einde van elke dag worden verwijderd en gereinigd. Ze kunnen maximaal een jaar meegaan en zijn een van de meest goedkope opties.

Voor mensen die hun lenzen niet elke dag willen verwijderen zijn lenzen die je langdurig kan dragen het beste. Deze lenzen kan je tot vier weken dragen. Hoewel ze handig zijn, kan het slapen met contactlenzen je kansen op het ontwikkelen van een ooginfectie vergroten. Koop optiek online op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

In Optiek: Bril accessoires | Brilglazen | Brilmonturen | Contactlenzen | kleurlenzen | Leesbrillen | Leesloepen | Lensdoosjes | Lensvloeistof | Loeplampen | Oogdruppels | Ooglapjes & Doeken