Adverteer je producten en winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

Officiële winkels

Adverteer je winkel hier!

Contacteer ons voor meer informatie

Contactformulier ›

adverteer je winkel 4
adverteer je winkel 3
adverteer je winkel 2
adverteer je winkel 1

Populaire merken

  SERVICE EN ONDERHOUD

Boot service en onderhoud

razapo.com boot service en onderhoud. Van bootwaxen, reinigingsmiddelen, teakafwerkingen tot brandstofadditieven… en veel meer! Waaronder antifouling, bootverf en lak, gereedschap, hars en stopverf, hogedrukreinigers…en veel meer! Onderhoud is een essentieel onderdeel van een boot…

Wil je het meeste uit je boot of jacht halen en er jaren lang plezier mee beleven, dan is het essentieel om je boot in zeewaardige conditie te houden. Razapo.com heeft alle onderhoudsproducten op voorraad die nodig zijn om uw schip in topvorm te houden. Waaronder anodes, reinigingsmiddelen, metaalbeschermingsmiddelen en kits voor het repareren van uw glasvezel- of gelcoat. Wij hebben ook schilderbenodigdheden voor het opknappen van het uiterlijk van uw vaartuig.

Schoonmaakproducten voor je boot

Razapo.com heeft alle schoonmaakproducten die u nodig heeft om uw vaartuig in de allerbeste staat te houden. Bekijk ons ​​assortiment stofreinigers , reinigingsmiddelen aan boord , metaalreinigers , poetsmiddelen en was en antifoul verven. We hebben maritieme schoonmaakmaterialen om vuil van binnen en buiten aan te pakken. Service en onderhoud! Razapo.com

Verven voor boven de waterlijn

Topside verven hebben een op olie gebaseerde formule die boven de waterlijn kan worden aangebracht op glasvezel-, metaal- en houtoppervlakken. Ze zijn ideaal voor het bijwerken van krassen of kleine deuken of om het uiterlijk van je boot te verbeteren.
Topside verven hebben een high performance coating voor UV-bestendigheid, kleurbehoud, flexibiliteit en duurzaamheid. Ze zijn ook goed bestand tegen scheuren, afbrokkelen en afpellen.

Verven voor onder de waterlijn

De bodems van boten worden voortdurend blootgesteld aan zeepokken, algen, vuil en micro-organismen. Wanneer u reparaties onder de waterlijn uitvoert, is het het beste om een ​​vlakke zeeverf te kiezen die een harde, aangroeiwerende laag bevat. Deze lagen laten langzaam koper vrij, wat de opbouw van micro-organismen helpt voorkomen. Zeepokken en andere micro-organismen creëren rompweerstand, waardoor de hoeveelheid brandstofverbruik toeneemt. Anti-fouling verf bevat een gemodificeerde epoxyhars die de nodige bescherming geeft aan boten die gedurende lange tijd in het water blijven.

Collecties: antifouling, bootverf en lak, gereedschap, hars en stopverf, hogedrukreinigers