Gesponsorde Artikelen

Gesponsorde Artikelen

Smartwatch nodig? Smartwatches koop je online op razapo.com! Waaronder Samsung, Apple, Assus, Moto, Huawei, Casio, LG, Huawei, Garmin …

Smartwatches koop je eenvoudig en snel online op Razapo.com

In het verleden werden horloges enkel gebruikt om te kijken hoe laat het was. In de loop van de tijd hebben fabrikanten extra functies toegevoegd aan het horloge, zoals datum, wereldtijd, stopwatch en timer. Vanaf nu heeft technologie de ontwikkeling van horloges overgenomen. Het resultaat is de ‘Smartwatch’. Deze horloges zijn in staat om bijna alles te doen wat smartphones kunnen doen.

Soms hebben we het zo druk dat we vergeten om naar onze telefoons te kijken, maar niet naar onze horloges. Vanaf nu kan je je fitnessgegevens bijhouden, foto’s maken en bekijken, en oproepen accepteren op je smartwatch. Er is een enorm aanbod aan smartwatches online. Razapo.com heeft een uitgebreide collectie smartwatches en accessoires waaruit je kan kiezen, waaronder smartwatch bandjes, smartwatch bescherming, smartwatch opladers, smartwatch screenprotectors, smartwatch standaarden

Smartwatches online op Razapo.com

Ben je op zoek naar een horloge dat er oogverblindend uitziet en veel functies heeft? Dan is de Asus Zenwatch 2 de perfecte smartwatch voor u. Het houdt je op de hoogte van alles wat je nodig hebt in je dagelijkse leven. De batterij van dit horloge is krachtig genoeg om twee dagen mee te gaan. De behuizing van dit horloge is gemaakt van brons.

Je kan de ZenWatch Manager-app downloaden op je smartphone om de smart functies van het horloge te gebruiken. Het horloge is waterbestendig, heeft een intern geheugen van 4 GB en wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 400-processor. Het horloge heeft ook WiFi, Bluetooth en een stappenteller.

Fossil staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten van smartwatches. Van Fossil komt de Q Crewmaster. Een stijlvolle smartwatch met innovatieve functies. Het horloge wordt geleverd met een ingebouwde GPS en een krachtige batterij. De batterij is niet oplaadbaar en heeft een geschatte levensduur van 6 maanden.

Om toegang te krijgen tot alle functies van het horloge, moet de Fossil Q-app op je smartphone geïnstalleerd zijn. Wat het ontwerp betreft, deze smartwatch beschikt over een roestvrij stalen bandje en een modern uiterlijk. Het horloge houdt je fitnessprestaties bij met behulp van de ingebouwde stappenteller. Koop Smartwatches online op Razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

In Smartwatches: Accessoires | Android | iOS | Windows | Schokbestendige Smartwatches