Gesponsorde Artikelen

Gesponsorde Artikelen

Zonbescherming koop je eenvoudig en snel online op Razapo.com. Razapo heeft een uitgebreide collectie Zonbescherming…

Zonbescherming koop je eenvoudig en snel online op Razapo.com

Er zijn veel producten voor zonbescherming beschikbaar die UVA- en UVB-schade voorkomen, ze bieden een verbeterde bescherming met antioxidanten, verzachtende en hydraterende botanische extracten. De geavanceerde formules en technologieën van nu voorkomen niet alleen UVA- en UVB-schade aan de huid, maar ze laten je ook zonbescherming kiezen die past bij je huidconditie. Dit betekent dat je kan kiezen voor olievrije, matterende formules voor een vette huid, extra verzachtende formules voor de droge huid of chemische vrije formules voor de gevoelige huid. Het is niet voldoende om gewoon eenmalig een zonnebrandcrème aan te brengen. Je moet de crème aanbrengen 30 minuten voordat je buiten gaat, voldoende aanbrengen, regelmatig aanbrengen. zonneschade bouwt zich op na verloop van tijd! Breng 1 theelepel aan op het gezicht en op je lichaam ongeveer 2 eetlepels. Pas dit om de 2 uur toe. Bescherm je huid, vooral tussen 10.00 en 16.00 uur, wanneer de UV-straling het sterkst is. koop zonbescherming online op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

1. Breed spectrum
Beschermt de huid tegen zowel UVA- als UVB-stralen. UVA dringt dieper door in de huid en levert de grootste bijdrage aan huidbeschadiging en rimpels, terwijl UVB leidt tot zonnebrand en verantwoordelijk is voor de gebruinde look. Blootstelling aan UVA of UVB kan bijdragen aan de ontwikkeling van huidkanker, het is dus belangrijk om een ​​breed spectrum zonnebrandcrème te gebruiken voor maximale bescherming. koop producten voor zonbescherming online op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

2. SPF 15 of hoger
SPF15 is de laagste factor die kan worden gebruikt om bescherming te bieden, SPF15 blokkeert ongeveer 93% van de UVB-stralen, een SPF 30 blokkeert ongeveer 97% en een SPF 50 blokkeert ongeveer 98% van de UVB-stralen. koop producten voor zonverzorging en bruinen online op razapo.com en geniet van grote kortingen op het volledige gamma.

3. Waterbestendig
Kies een zonnebrandcrème die bestand is tegen water en zweet als je het water in of opgaat. Een waterbestendige zonnebrandcrème werkt enkel 40 minuten als je je in water begeeft. Breng na elke 40 minuten een nieuwe zonnebrandcrème aan.

Door jezelf te voorzien van de juiste zonnebescherming, de juiste zonnebril en beschermende kleding, kun je veilig genieten van buitenactiviteiten zonder je huid te beschadigen. Koop producten voor zonverzorging en bruinen online op razapo.com. Waaronder Aftersun, Bruiningsversnellers, Zelfbruiners, Zonnebankcrèmes, Zonnecrème, Zonne-olie

In Zonbescherming: Zonbescherming | Zonne-olie