Gesponsorde Artikelen

Gesponsorde Artikelen

Zonnebanken & Zelfbruining koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com. Razapo heeft een uitgebreide collectie waaruit je kan kiezen…

Zonnebanken & Zelfbruining koop je snel en eenvoudig online op Razapo.com

Een zonnebank kleurt je huid zonder dat je uren in de zon hoeft te zitten. Op Razapo.com vindt u nieuwe en gebruikte ligbedden, allemaal ontworpen voor persoonlijk gebruik. Hier zijn een paar dingen die je moet weten voordat je een Zonnebank koopt.

Hoe vaak wil je de zonnebank gebruiken?

Het bruiningsproces is voor elke persoon verschillend. Er zijn enkele factoren, zoals het huidtype, die een rol spelen in het proces. Als je regelmatig bruint, zie je al resultaten na een paar sessies . Deze sessies voorkomen ook dat je kleur vervaagt. De meeste adviseren dat u 24 uur tussen uw bruiningssessies wacht. Sommige huidtypen hebben zelfs een pauze van 48 uur nodig tussen het bruinen. Gebruik het bed nooit meer dan één keer per dag. Herhaalsessies helpen je om je kleurtje op te bouwen. In een jaar mag u niet meer dan 60 bruiningssessies hebben.

Welke zonnebankmerken zijn beschikbaar?

Er zijn veel fabrikanten die Zonnebanken & Zelfbruining voor thuisgebruik produceren. U kunt een model vinden met de juiste functies. Sommige modellen hebben een automatische uitschakeling om overbelichting te voorkomen. Er zijn enkele zonnebanken die zowel UVA- als UVB-licht kunnen produceren. Koop Zonnebanken & Zelfbruining van bekende merken op Razapo.com. Waaronder Philips, SunQuest, Ergoline, Cosmetico en nog veel meer.

Wat is een zonnebank?

Een zonnebank is een soort binnenbruiningsapparaat. Dit apparaat maakt gebruik van ultraviolette straling om een ​​gelijkmatige bruining van uw huid te produceren zonder blootstelling aan de zon. Er zijn veel bruiningsopties op de markt, die geschikt zijn voor een breed scala aan voorkeuren. De zonnebank is een typisch horizontaal bruiningsapparaat waarop gebruikers liggen. Sommige bruiningsapparaten zijn verticaal en staan ​​bekend als staande ligbedden. Horizontale bedden bevatten meestal een bank en een baldakijn. De luifel herbergt lange fluorescerende lampen. Wanneer het deksel gesloten is, bent u omringd door lampen, die een gelijkmatige bruining geven. De meeste bedden stralen UVA-licht uit.

De meeste bedden hebben een timer die je kan instellen naarmate het gewenste kleurtje dat je wilt bekomen. Bruiningssessies moeten lang genoeg zijn om de huid MED te laten bereiken (minimale dosis erytheem). Deze sessies helpen je om een geleidelijke bruine kleur op te bouwen. Elke persoon heeft een andere MED, dus sessietijden zullen per gebruiker verschillend zijn. De aanbevolen maximale belichtingstijd is ongeveer 15 tot 20 minuten.

In Zonnebanken & Zelfbruining: Gezichtsbruiners | Spraytan-apparaten | Zonnebankaccessoires | Zonnebanken